Vissza a főoldalra

Diszkrét bepillantás

Részletesebb bemutató a család kívánságára elhalasztva.

( Nem elég, hogy a munkám folyton hazahozom, most még a családot is beállítanám dolgozni! Mert mi másért kellene egy ilyen weblap!)

Családi állapotom 1973-ban nyert jelentős előrelépést, amikor egy tanszéki kosármeccset követő rájátszásban kiügyeskedtem, hogy a kis pattogós irányító ( Imre Éva)  csapatába kerüljek. Így kezdődött a mulya dobógép ( de ez csak a kosárra érvényes, főállásomban, a labdarúgó pálya jobbszélén inkább ötlettelen voltam) és a gyors észember közös játéka, ami 1974-ben házassági formát öltött, és azóta is tart, mindenféle szerephullámzások közepette. Ő most épp egy szakiskolában tanít kéziszőni gyerekeket ( mire nem jó a matek – kémia – magyar szakos diploma), én meg ugye lásd szakmai életrajz.

Gyerekek

István. Szül. 1975.

Gergely: 1977

Katalin 1980

Általános iskoláik: Zagyvarékas ill. Szolnok, Széchenyi krt-i. Ált. Iskola.

Középiskoláik: Varga Katalin Gimn. Ill. Gergely Vargás kezdés után a Verseghyben érettségizett, a matek tagozat csábította át.

Egyetemeik

István: 5 év a bölcsészkaron ( politológia - történész szakon kezdett, előbbit fél év után pánikszerűen leadta ) majd kommunikáció szak ( lehet, hogy ennek bonyolultabb neve van.) Mindkettő ELTE.

Gergely: JATE, prog mat.

Katalin: Közgáz, logisztika szakirány. Majd Manchester, kreatív írás.

Foglalkozásuk: van, de lásd 3. sor.

Unokák:

Mira

Dávid

Tamás